Web Analytics Made Easy - Statcounter

 به گزارش ایرنا، علیرضا جعفرپور بروجنی عصر چهارشنبه در مراسم آغاز صادرات دریایی گاز مایع (LPG) افزود: در همین مدت -سه ماه اخیر- روزهایی نیز بوده است که برای رفع نیاز مقطعی کشور به رکورد تولید ۵۴ میلیون لیتر بنزین رسیده ایم که یک افتخار ملی است.

وی توضیح داد: تغییرات فرآیندی در ورودی و شرایط عملیاتی از راهبردهای موفق افزایش ظرفیت تولید بنزین از اردیبهشت امسال تاکنون بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی از پیگیری ها برای گرفتن مجوز ۲طرح دیگر خبر داد و اظهار داشت:تولید آمونیاک از هیدروژن مازاد یکی از این طرح هاست که درراستای  تکمیل زنجیره تولید، ایجاد اشتغال و ارزش افزوده محصول دارای اهمیت است.

جعفرپور بروجنی اضافه کرد: کودهای نیترات آمونیوم  و سولفات آمونیوم  نیز محصول جانبی تولید آمونیاک خواهند بود.

وی ، همچنین از اجرایی شدن انتقال دریایی مواد اولیه مورد نیاز تولید بنزین از سایر پتروشیمی های کشور به پالایشگاه ستاره خلیج فارس خبر داد و گفت: اولین کشتی حامل ریفورمیت(کاتالیست اصلاحی قابل تبدیل به بنزین) از پتروشیمی های داخلی طی ۲ روز آینده در بندرعباس پهلو می گیرد.

برچسب‌ها پتروشیمی بنزین پالایشگاه نفت هرمزگان بندرعباس

منبع: ایرنا

کلیدواژه: پتروشیمی بنزین پالایشگاه نفت پتروشیمی بنزین پالایشگاه نفت هرمزگان بندرعباس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۳۵۶۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پالایشگاه آبادان در بورس انرژی مقام اول را کسب کرد/ تولید ۵۰۰ هزار بشکه‌ای در سال ۱۴۰۲

حکیم قیم: در سال ۱۴۰۰ کل محصولات عرضه‌شده ما در بورس ۱۱ عدد بود، اما امروز بیش از ۲۴ محصول را در بورس عرضه می‌کنیم. در سال ۱۴۰۲ نیز مقام نخست در بورس کالا و انرژی را به خود اختصاص دادیم، درحالی‌که در سال ۱۴۰۰ جایگاهی در بازار بورس نداشتیم.

گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، حکیم قیم مدیرعامل شرکت پالایش نفت آبادان با حضور در نمایشگاه بین‌المللی نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی در نشست خبری گفت: پالایشگاه آبادان با ۳۷ هزار بشکه نفت در ۴۰۰ شروع به کار کرد. احداث فاز دوم این پالایشگاه از سال ۱۳۹۶ شروع شد و در سال ۱۴۰۰ به پیشرفت ۵۷ درصدی رسیده بود که تحویل دولت سیزدهم داده شد. این درصورتی است که طبق برنامه‌ریزی‌ها، احداث این فاز باید بعد از ۴۲ ماه به پایان می‌رسید.


وی افزود: با هدف جلوگیری از خام فروشی توانستیم ابن پروژه را در کمتر از ۱۴ ماه به پیشرفت ۹۰ درصدی برسانیم؛ در آبان‌ماه سال ۱۴۰۱، واحد ۲۱۰ هزار بشکه‌ای را در سرویس قرار دادیم و در نهایت در اسفند ۴۰۱ افتتاح کردیم.


قیم در ادامه درباره میزان تولید بنزین در این پالایشگاه اظهار کرد: بعد از پایان دوران کرونا میزان مصرف بنزین از ۷۶ به ۱۲۵ میلیون لیتر رسید در صورتی که مجموع تولید بنزین ما به ۱۰۵ میلیون لیتر هم نمی‌رسید. با استفاده از امکانات داخلی قبل از بهره‌برداری فاز دوم در سال ۱۴۰۱ بیشترین افزایش میزان تولید بنزین را داشته باشیم. در سال گذشته میزان تولید ما به ۴۵۰ هزار بشکه و در حال حاضر به ۵۰۰ هزار بشکه رسیده است.


وی افزود: با توجه به اینکه سال گذشته از سه میلیارد لیتر گازوئیل در نیروگاه‌ها استفاده شد، دو میلیارد لیتر آن توسط پالایشگاه آبادان تامین شد که در رفع ناترازی موثر بود.

مدیرعامل پالایشگاه نفت آبادان تصریح کرد: افزایش تنوع محصولات پالایشی و افزایش امکان تولید محصولات پالایشی از دیگر دستاورد‌های ما بود. در سال ۱۴۰۰ کل محصولات عرضه‌شده ما در بورس ۱۱ عدد بود، اما امروز بیش از ۲۴ محصول را در بورس عرضه می‌کنیم. در سال ۱۴۰۲ نیز مقام نخست در بورس کالا و انرژی را به خود اختصاص دادیم، درحالی‌که در سال ۱۴۰۰ جایگاهی در بازار بورس نداشتیم.

قیم گفت: در زمینه همکاری با شرکت‌های دانش‌بنیان نیز مقام نخست قرارداد‌های بار نخست را در شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی و مقام شایانی را نیز در وزارت نفت به دست آوردیم.


مدیرعامل شرکت پالایش نفت آبادان در پایان گفت: میزان تولید بنزین در سال ۱۴۰۰، ۱۴۰۱ و ۱۴۰۲ به ترتیب ۸.۸، ۱۱ و ۱۵ رسید که این افزایش تولید در نهایت باعث افزایش سود پالایشگاه شد. میزان سود این پالایشگاه در سال ۱۳۹۹ و ۱۴۰۰ به ترتیب به ۱۶، ۴۲۵ میلیون دلار و در سال گذشته به ۱۲ هزار میلیارد رسید.

دیگر خبرها

  • عرضه بیش از ۲۴ محصول متنوع پالایشگاه آبادان در بورس
  • پالایشگاه آبادان در بورس انرژی مقام اول را کسب کرد/ تولید ۵۰۰ هزار بشکه‌ای در سال ۱۴۰۲
  • تولید ۱۵ میلیون لیتری بنزین در پالایشگاه آبادان
  • طرح ارتقای کیفی نفت کوره پالایشگاه آبادان در دستور کار
  • عسکری: نام استقلال تغییر نخواهد کرد
  • خبر جدید پتروشیمی خلیج فارس درباره تغییر نام استقلال
  • علی عسگری: استقلال، استقلال می‌ماند
  • عسکری: با هماهنگی وزارت ورزش برای تغییر پسوند «استقلال» اقدام می‌کنیم
  • سود ۳۱۷ میلیون دلاری پالایشگاه آبادان در سال گذشته
  • پالایشگاه آبادان به سوددهی ۱۲هزار میلیارد تومانی رسید